ایمپلنت دندان با بیمه های درمانی

بیمه دندانپزشکی

ایمپلنت دندان را کدام بیمه‌ها پوشش می‌دهند؟

ایمپلنت دندان با بیمه‌های پایه رویایی است که شاید در آینده به واقعیت بپیوندد. اما امروزه برخی از بیمه‌های تکمیلی هزینه کاشت دندان را پوشش می‌دهند. البته پوشش بیمه‌های تکمیلی برای کاشت دندان با بیمه‌های تکمیلی عادی متفاوت است. این بیمه‌ها گروهی هستند و به بیمه‌های گروهی دندان‌پزشکی هم معروفند. برای آشنایی بیشتر با بیمه‌های گروهی دندان‌پزشکی که ایمپلنت را هم پوشش می‌دهند، با ما در مرکز ایمپلنت دکتر قادری همراه باشید.

ایمپلنت دندان با بیمه درمانی گروهی چیست؟

بیمه درمانی گروهی نوعی بیمه تکمیلی است که برخی شرکت‌های خصوصی و دولتی برای کارکنانشان در نظر می‌گیرند. مهم‌ترین شرط برای انجام چنین بیمه‌هایی اقدام گروهی افراد برای قرارداد با این بیمه‌ها است. بسیاری از بیمه‌ها کمترین تعداد افراد را برای بیمه گروهی 50 نفر در نظر می‌گیرند. اما این تعداد در برخی از سازمان‌های دولتی به هزار نفر هم می‌رسد. شرکت‌های معدودی هم هستند که با تعداد کمتر از 50 نفر اقدام به بیمه گروهی کارکنان یک سازمان می‌کنند.

بیمه تکمیلی برای پرداخت هزینه‌های ایمپلنت هم نوعی بیمه دندان‌پزشکی گروهی است. البته توجه داشته باشید که هر بیمه گروهی دندان‌پزشکی قیمت ایمپلنت را پرداخت نمی‌کند. در بستن قرارداد با شرکت بیمه باید دقت کنید تا پرداخت هزینه‌های ایمپلنت دندان با بیمه نیز جزو قرارداد شرکت مورد نظر شما باشد.

شرایط ایمپلنت دندان با بیمه گروهی دندان‌پزشکی:

شرکت‌های بیمه شرایط سختگیرانه‌ای برای بیمه‌های گروهی دندان‌پزشکی دارند. از نمونه این شرایط باید به موارد مختلفی اشاره کنیم:

  • کمترین تعداد شرکت‌کنندگان در طرح بیمه باید با تقاضای شرکت بیمه هماهنگ باشد.
  • همه بیمه شده‌ها باید دارای بیمه پایه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی باشند.
  • شرکت مورد نظر باید دارای کد کارگاهی بیمه باشد.
  • همه افراد معرفی‌شده باید جزو کارکنان شرکت مورد نظر، یا وابستگان درجه یک آنها باشند. در واقع، نباید کسی خارج از کارکنان شرکت به لیست ایمپلنت دندان با بیمه اضافه شده باشد. برخی شرکت‌های بیمه حتی وابستگان درجه یک کارکنان را نیز قبول نمی‌کنند.
  • بالاترین سن افراد شرکت‌کننده در بیمه گروهی مشخص شده است. افراد دارای سن بالاتر، اگر از نظر شرکت‌های بیمه پذیرفته شوند، باید حق بیمه بیشتری بپردازند.
  • حداکثر هزینه‌ای که شرکت بیمه پوشش می‌دهد، در قرارداد مشخص شده است.
  • برخی شرکت‌های بیمه در صورتی هزینه بیمه را می‌پردازند که در کلینیک‌های زیر نظر آنها ایمپلنت کنید.
ایمپلنت دندان با بیمه

ایمپلنت دندان با بیمه گروهی را کدام شرکت‌های بیمه پوشش می‌دهند؟

شرکت‌هایی که با بیمه گروهی دندان‌پزشکی ایمپلنت دندان را پوشش می‌دهند را بشناسید و سقف هزینه پوشش‌دهی آنها را هم بدانید:

1- بیمه دانا:

بیمه دانا یکی از شرکت‌هایی است که خدمات دندان‌پزشکی از جمله ایمپلنت را پوشش داده است. بیمه دانا علاوه بر پوشش دادن هزینه ایمپلنت دندان با بیمه، کشیدن دندان، جراحی دندان، جرم‌گیری، بروساژ فک‌ها، ارتودنسی و موارد دیگر درمانی را هم پوشش می‌دهد.

2- بیمه آسیا:

بیمه آسیا نیز پرداخت هزینه‌های کاشت دندان را در برنامه خود قرار داده است. بسیاری از خدمات دیگر دندان‌پزشکی مانند ترمیم دندان‌ها، جراحی دندان، پر کردن دندان، جرم‌گیری و ارتودنسی دندان‌ها هم در این شرکت شامل بیمه درمانی می‌شوند.

3- بیمه رازی:

بیمه رازی نیز در کنار بیمه کردن خدمات دندان‌پزشکی مانند جرم‌گیری، پر کردن دندان، درمان ریشه و روکش دندان، بیمه ایمپلنت را هم بر عهده گرفته است. هزینه ایمپلنت دندان‌های شما با این بیمه کاهش چشمگیری پیدا می‌کند.

 4- بیمه بانک ملت یا بیمه ما:

ایمپلنت دندان با بیمه ما هم برای کارکنان بانک ملت امکان‌پذیر است. این شرکت بیمه علاوه بر کاشت دندان، جراحی لثه، لمینت دندان، پروتز دندان و ارتودنسی را هم پوشش می‌دهد.

5- بیمه تجارت نو:

بیمه گروهی تجارت نو مربوط به بانک تجارت است و خدمات مختلف دندان‌پزشکی را پوشش می‌دهد. خدماتی مانند جرم‌گیری، درمان ریشه، پروتز متحرک دندان و ارتودنسی در سن پایین جزو تعهدات این شرکت بیمه است. بیمه تجارت نو کاشت دندان را هم تقبل کرده است.

6- بیمه تعاون:

درمان‌هایی مانند عصب‌کشی، جراحی لثه، جرم‌گیری، بروساژ و کامپوزیت خدماتی است که زیر پوشش بیمه تعاون قرار می‌گیرد. بیمه پروتز دندان مصنوعی و ارتودنسی را هم می‌توانید از این شرکت بخواهید. مهم‌تر از همه، ایمپلنت دندان هم با بیمه تعاون امکان‌پذیر است.

7- بیمه پاسارگاد:

تنها شرکت‌های خصوصی و دولتی می‌توانند متقاضی بیمه‌های گروهی دندان‌پزشکی باشند. اما ظاهرا بیمه پاسارگاد شما را به‌صورت فردی و خانوادگی هم زیر پوشش بیمه قرار می‌دهد. به‌این‌ترتیب، افرادی که در استخدام شرکت‌های خصوصی یا دولتی نیستند می‌توانند با شرکت بیمه پاسارگاد قرارداد ببندند.

حق بیمه در این شرکت به‌صورت نقدی از شما گرفته می‌شود. البته شرط پرداخت هزینه ایمپلنت دندان با بیمه فردی پاسارگاد درمان در مراکز مورد تایید این شرکت است. سقف پرداخت هزینه‌های دندان‌پزشکی این شرکت تا 90 درصد، و تا سقف 5 میلیون تومان است. البته ضمانت خدمات آن هم یک‌ساله است.

8- بیمه پارسیان:

پارسیان نیز از شرکت‌های بیمه‌ای است که هزینه کاشت دندان و برخی خدمات دیگر دندان‌پزشکی را پوشش می‌دهد. در صورتی که می‌خواهید از خدمات بیمه پارسیان بهره‌مند شوید، باید درمان خود را به پزشکان متخصصی بسپارید که با این شرکت بیمه قرارداد دارند.

9- بیمه سینا:

بیمه سینا بسیاری از خدمات دندان‌پزشکی را زیر پوشش بیمه قرار داده است. خدماتی مانند کامپوزیت، لمینت و ایمپلنت که از گران‌ترین درمان‌های دندان‌پزشکی است. بسیاری از کلینیک‌های تخصصی ایمپلنت با بیمه سینا قرارداد دارند.

10- بیمه دی:

ایمپلنت دندان با بیمه دی هم برای شما امکان‌پذیر است. اگر زیر پوشش بیمه دی باشید هم می‌توانید از بیمه آن برای جرم‌گیری، کامپوزیت، عصب‌کشی و درمان‌های دیگر دندان‌پزشکی بهره‌مند شوید.

11- بیمه نوین:

هزینه‌های ایمپلنت شما با بیمه نوین کاهش چشمگیری پیدا می‌کند. این بیمه خدمات دیگری مانند بریج، درمان ریشه، پر کردن دندان و جراحی لثه را هم بیمه می‌کند.

12- بیمه آتیه سازان حافظ:

بیمه آتیه سازان حافظ علاوه بر ایمپلنت، درمان‌های دیگری مانند جراحی لثه، ارتودنسی و پروتز دندان مصنوعی را بیمه کرده است.

 13- بیمه کوثر:

بیمه کوثر هم همچون دیگر بیمه‌ها هزینه‌های دندان‌پزشکی از جمله ایمپلنت را پوشش می‌دهد.

 

جدول سقف پوشش شرکت‌های بیمه برای پرداخت هزینه ایمپلنت دندان:

نام بیمه

سقف پوشش بیمه برای پرداخت هزینه ایمپلنت

دانا

از 1 تا 20 میلیون تومان

آسیا

از 3 تا 15 میلیون تومان

رازی

از 2 تا 20 میلیون تومان

بیمه ما (بانک ملت)

از 2 تا 7 میلیون تومان

تجارت نو

با توجه به معرفی‌نامه

تعاون

با توجه به معرفی‌نامه

پاسارگاد

با توجه به معرفی‌نامه

پارسیان

از 3 تا 15 میلیون تومان

سینا

از 3 تا 7 میلیون تومان

دی (بدون پوشش روکش ایمپلنت)

از 3 تا 7 میلیون تومان

نوین

از 2 تا 10 میلیون تومان

آتیه سازان حافظ (ویژه کارکنان)

از 2 تا 7 میلیون تومان

کوثر

با توجه به معرفی‌نامه

ایمپلنت دندان با بیمه

ویژگی‌های بهترین بیمه دندان‌پزشکی:

بهترین بیمه گروهی یا انفرادی دندان‌پزشکی بیمه‌ای است که خدمات بیشتری را زیر پوشش بیمه قرار دهد و حق بیمه کمتری از شما دریافت کند. بالاتر بودن سقف پرداخت هزینه بیمه نیز یکی دیگر از ویژگی‌های بهترین بیمه تکمیلی است. بدیهی است ایمپلنت دندان با بیمه هم باید جزو تعهدات شرکت مورد نظر شما باشد.

توجه داشته باشید برخی بیمه‌ها با اینکه حق بیمه بالایی از بیمه‌شدگان می‌گیرند، خدمات درستی به آنها ارائه نمی‌کنند. بهتر است پیش از قرارداد با شرکت بیمه از این مسئله مطمئن شوید.

چگونگی دریافت هزینه ایمپلنت دندان با بیمه از شرکت‌های طرف قرارداد:

گرفتن هزینه ایمپلنت از شرکت‌های بیمه دو راه دارد:

1- راه نخست برای گرفتن هزینه ایمپلنت از شرکت بیمه به این صورت است که شما ابتدا باید روند درمانی خود را در کلینیک مورد نظر کامل کنید. بدیهی است هزینه ایمپلنت را هم خودتان پرداخت می‌کنید. اما پس از آن، با ارائه مدارک مهرشده که متخصص ایمپلنت به شما می‌دهد، بخشی از هزینه آن را از شرکت بیمه دریافت می‌کنید. دقت کنید که متخصص ایمپلنت شما با بیمه مورد نظر قرارداد داشته باشد.

2- راه دوم سپردن درمان خود به کلینیک‌ها و مراکز درمانی است که شرکت بیمه به شما معرفی می‌کند. در این صورت، شما تنها بخشی از هزینه که سهم شما است را می‌پردازید. بقیه هزینه را نیز شرکت بیمه به‌صورت مستقیم به مرکز درمانی مورد نظر پرداخت می‌کند.

پرسش‌های متداول:

1- با توجه به پوشش پردردسر ایمپلنت دندان با بیمه، از چه راهکاری می‌توانم برای پرداخت هزینه کاشت دندان استفاده کنم؟

یکی از راه‌هایی که امروزه متخصصان ایمپلنت پیش پای شما گذاشته‌اند، پرداخت قسطی هزینه کاشت دندان است. با این روش شما صاحب دندان می‌شوید و در زمان طولانی‌تری هزینه آن را می‌پردازید. در کلینیک دکتر مرتضی قادری شما امکان بهره بردن از پرداخت قسطی هزینه ایمپلنت را دارید.

2- بیمه تامین اجتماعی کدام بخش از کاشت دندان را زیر پوشش خود قرار می‌دهد؟

اگر مرحله اولیه کاشت دندان به‌عنوان جراحی لثه گزارش شود، امکان پرداخت بخشی از هزینه ایمپلنت وجود دارد. اما پیش از هر اقدامی بهتر است از قطعیت این موضوع مطمئن شوید و آن را از پزشک متخصص یا سازمان بیمه تامین اجتماعی بپرسید.

3- آیا ایمپلنت دندان با بیمه به‌صورت خانوادگی امکان‌پذیر است؟

خرید بیمه ایمپلنت در بیشتر شرکت‌های بیمه تنها از راه شرکتی که در آن کار می‌کنید یا سرپرست خانواده در آن کار می‌کند، امکان‌پذیر است. البته یکی دو شرکت بیمه هم بیمه‌های فردی و خانوادگی را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

سخن پایانی:

بهترین راه برای آگاهی از شرایط ایمپلنت دندان با بیمه این است که با متخصص ایمپلنت خود صحبت کنید. پزشکان کاشت دندان اطلاعات بیشتری در این باره دارند و شاید با برخی بیمه‌ها نیز قرارداد داشته باشند. در صورتی که نیاز به ایمپلنت پیدا کنید و زیر پوشش بیمه تکمیلی ایمپلنت هم باشید، هزینه آن برای شما کاهش چشمگیری پیدا می‌کند.